top of page

 zaalverhuur

De zalen van Pictura kunnen gebruikt worden voor activiteiten die de visie van Pictura ondersteunen. Een culturele grondslag is dan ook noodzakelijk voor een dergelijke activiteit. Pictura is niet af te huren voor feesten en partijen, maar voor diverse activiteiten zoals presentaties, lezingen en vergaderingen.

 

Voor dergelijke gelegenheden biedt Pictura ook een horecaservice aan, die met name het schenken van koffie, thee en andere dranken aan de bar in de societeit te krijgen zijn.

Foyer

De foyer is een intieme tentoonstellings-

zaal waar (jonge) kunstenaars een eerste expositie kunnen houden of kunnen experimenteren met nieuw werk. De tentoonstellingszaal is 25 m2 en heeft door haar hoge plafond en ornamenten een imposante uitstraling.

 

De foyer is tevens in combinatie met de sociëteit een ideale ruimte voor (kleine) bijeenkomsten, presentaties, lezingen en andere culturele activiteiten. Ook bestaat de mogelijkheid tot projecteren in de sociëteit.

 

Huurkosten: € 250 / dagdeel

Grote zaal

De Grote Zaal, waar landelijk toonaangevende en internationale tentoonstellingen plaatsvinden, heeft in de afgelopen jaren een enorm repertoire opgebouwd. De zaal oogt klassiek en is een ideale ruimte om groots uit te pakken. Dankzij de mooie natuurlijke lichtinval door het koepeldak en de hoge plafonds willen vele kunstenaars hier exposeren. De Grote Zaal is 150 m2.

 

Huurkosten: € 250 / dagdeel

Derde zaal

Eind jaren ’90 is de Derde Zaal in ere hersteld als expositiezaal. Vanaf eind jaren ’70  tot ’90 was hier de grafische werkplaats gevestigd. De Derde Zaal is 80 m2. Door het glazen dak is de aanwezigheid van de hoeveelheid licht sfeerbepalend.

 

Huurkosten: € 250 / dagdeel

bottom of page