AGENDA 

Pictura is gesloten 

study of a moving island.JPG

FAST FORWARD, Dordrecht over 100 jaar
 

Kijken en luisteren naar de toekomst van Dordrecht: Hoe ziet de stad eruit over 100 jaar? Elf kunstenaars kregen de opdracht om rond deze vraag onderzoek te starten. Iedere kunstenaar benadert de vraag vanuit eigen ideeën en ervaringen. In elf nieuwe werken, vijf stadswandelingen, een publicatie en een zelfontworpen 3D applicatie nemen de kunstenaars je mee in deze toekomstige wereld.


met: Annemieke Alberts, Daniel Arthuus, Anna Berendsen, Menno Hiele, Ralf Kokke, Ad Koomans, Leon Kuijk, Manuela Porceddu, Art van Triest, Yvo van der Vat
en Jolande Vermeulen

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling.

 

Settings
 

Fatima Barznge, Maria Ikonomopoulou en Kathrin Wolkowicz maakten een selectie uit elkaars en eigen werk en ieder richt daarmee één van de zalen in. Dit intrigerende concept vloeit voort uit de gesprekken die de drie kunstenaars gedurende een aantal jaren in hun ateliers met elkaar voerden. Met Settings brengen ze deze interne discussies in de openbaarheid, nu niet met woorden, maar in beelden. De drie settings staan in dialoog met elkaar en vormen samen de tentoonstelling.